Molitva nije uspela, krivac je Lenard!

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molitva nije uspela, "krivac" je Lenard!

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa uspeli su da istope minus od 25 poena i upišu trijumf na svom parketu.

Neverovatan meč u "Orakl Areni". Sparsi su razbijali Voriorse u svim segmentima, do sredine treće deonce, a onda veliki peh.

Kavaj Lenard je najpre loše doskočio i načeo povredu koju je nedavno zadobio protiv Hjustona, da bi kasnije, nakon duela sa Pačulijom ponovo povredio zglob, te je morao da napusti igru.

Više se nije vraćao, a onda su Voriorsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krenuli da tope minus i polako ali sigurno preokreći stvari u svoju korist.

Na kraju su uspeli da slave sa 111-113 i tako povedu u finalnoj seriji zapadne konferecije sa 1:0.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Molitva nije uspela, Pačulija MVP! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2017

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa uspeli su da istope minus od 25 poena i upišu trijumf na svom parketu...Neverovatan meč u "Orakl Areni". Sparsi su razbijali Voriorse u svim segmentima, do sredine treće deonce, a onda veliki peh...Kavaj Lenard je najpre loše doskočio i načeo povredu koju je nedavno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.