Moj savetnik Gospodin X se razume u astrologiju, matematiku i medicinu! I da zove Čelsi rekao bih NE, jer tako kažu zvezde

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj savetnik Gospodin X se razume u astrologiju, matematiku i medicinu! I da zove Čelsi rekao bih NE, jer tako kažu zvezde

Bivši igrač Verdera vrlo zanimljivo rezonuje

Bio je 13. decembar 2014. kada se Melvin Lorencen (danas 22-godišnjak) upisao u istoriju Verdera. Postigao je prvenac u Bundesligi u remiju sa Hanoverom (3:3), ali je bajka kratko trajala.

Povredio se i morao da pauzira 14 meseci što mu je u međuvremenu donelo prekomandu u drugi tim Verdera gde je sačekao kraj ugovora ovoga leta. Momak rođen u Londonu inače je povremeni reprezentativac Ugande kod našeg trenera Miće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sredojevića, a trenutno razmatra ponude sa raznih strana i neće prihvatiti svaku.

Čak i da ga recimo Čelsi pozove danas, on bi rekao NE, a razlog je krajnje čudan…

„Imam ponude, kako iz Nemačke tako i iz inostranstva, ali čekam pravu konstelaciju zvezda u prelaznom roku. Važno je u kom trenutku potpišete novi ugovor. Taj datum vam određuje dalji tok karijere i zato sam već odbio neke ponude“, kaže Lorencen u intervjuu za Bild.

I nije on baš tipičan fudbaler, već čudak.

„Moj savetnik Gospodin X se razume u astrologiju, matematiku i medicinu. Zahvaljujući tome razvio je sopstveni metod kojim računa životne trenutke i određuje kada su takozvane četvrtine, odnosno idealni trenuci za sklapanje poslova. Ukoliko potpišem ugovor u pravom trenutku i ako se pravilno budem ponašao mogu da izbegnem povrede. Vremenom sam ustanovio da su njegove kalkulacije i prognoze vrlo tačne“, tvrdi Lorencen.

Možda vam sve ovo zvuči nadrealno, ali njegovi problemi sa povredama su prestali otkako koristi usluge pomenutog gospodina.

„Već dve godine sarađujem sa tim čovekom i od tada sam zdrav i spreman. Sva njegova predviđanja su se do sada ostvarila i srećan sam što mogu da se oslonim na njega 100 odsto“, tvrdi Lorencen.

Zanimljivo, ne gledaju baš svi blagonaklono na moći Gospodina X-a.

„On je i sportskom direktoru Franku Baumanu pokazao svoje veštine, iako ga je ovaj kritikovao i sa podsmehom gledao. Rekao je da će trener Skripnik dobiti otkaz, kao i da će tim zadesiti veliki broj povreda, što se na kraju i desilo“, zaključio je tamnoputi fudbaler.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.