Mitar napušta Njukasl, ima tri opcije, jedna je kao iz snova!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar napušta Njukasl, ima tri opcije, jedna je kao iz snova!

Srpski reprezentativac će gotovo sigurno napustiti Njukasl narednog leta.

Aleksandar Mitrović nije u prvom planu kod Rafaela Beniteza, stoga bi mogao da promeni sredinu u narednom prelaznom roku.

Kako prenose engleski mediji, u igri su tri premijerligaška kluba - Svonsi i Kristal Palas koji su ga želeli i zimus, a sada se u trku uključio i Everton.

Preduslov za bilo kakve pregovore sa prva dva kluba je da izbore opstanak u Premijer ligi, a Svonsi i Palas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će do samog kraja voditi veliku borbu za to.

Everton je svakako najzvučnije ime i transfer na Gudison bi bilo ostvarenje snova za Mitrovića.

On će na Gudison preći ukoliko Romelu Lukaku napusti klub, što je sasvim izvesno pošto Belgijanca želi veliki broj klubova.

Mitrović se nije naigrao ove sezone, igrao je na 17 mečeva, ali je samo na sedam bio starter i upisao je skor od četiri gola i tri asistencije.

U kom klubu biste najviše voleli da vidite Mitra?

Championship transfer rumours: Aleksandar Mitrovic set for move away from Newcastle United? https://t.co/DrPLH4AL5L #htafc pic.twitter.com/a1DpijxBCw

— Huddersfield Fan App (@HTAFC_FanApp) February 15, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OVO JE JAKO: Englezi pišu, Mitar će biti ‘liverpulski golgeter’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2017

I ovog prelaznog roka su neki premijerligaši želeli napadača reprezentacije Srbije..Iako se Njukasl ne izbori za Premijer ligu ove sezone, mada je na dobrom putu, postoji velika šansa da će Aleksandar Mitrović igrati u njoj dogodine.. Kako engleski mediji tvrde, postoji mogućnost da će stasiti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.