Misteriozni Ibra: Moj naredni klub će biti iznenađenje, veliko iznenađenje

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozni Ibra: Moj naredni klub će biti iznenađenje, veliko iznenađenje

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da je srećan u tom klubu, ali da će njegov naredni transfer biti veliko iznenađenje.

Za Ibrahimovića su ovog leta bili zainteresovani brojni klubovi, ali on nije želeo da napusti pariski klub. Njegov ugovor ističe za godinu dana, pa mediji spekulišu da će sledećeg leta napustiti Park prinčeva.

"Moj naredni klub će biti iznenađenje, veoma veliko iznenađenje", rekao je Ibrahimović, preneli su britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mediji.

Pari Sen Žermen je osvojio Međunarodni kup šampiona, pošto je u Čikagu pobedio Mančester junajted sa 2:0, a golove su postigli Blez Matuidi i Ibrahimović.

"Veoma sam srećan u klubu. Zar se to ne vidi na terenu? Imam ugovor na još godinu dana i srećan sam. Stvari idu na bolje, imamo jak tim, možemo mnogo više od ovoga što trenutno pružamo, ali zadovoljan sam", rekao je bivši fudbaler Barselone i Intera.

Švedski reprezentativac dodao je da mu ne znači mnogo trijumf na Međunarodnom kupu šampiona, već da je mnogo važnije da ekipa osvoji Superkup Francuske, u utakmici protiv Liona u Montrealu, ovog vikenda.

"Ovaj trofej je samo priprema. To nije zvaničan trofej već priprema da se psihički i fizički pripremimo za novu sezonu. U SAD smo 15 dana, igrali smo prijateljske utakmice na turniru, a sada nas čeka prva zvanična i to protiv Liona. To je Superkup, želimo da pobedimo i osvojimo prvi trofej u sezoni. To bi bilo veoma dobro", rekao je Ibrahimović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.