Miro Bilan ostaje u Cedeviti

Izvor: B92, 05.Maj.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miro Bilan ostaje u Cedeviti

Jedan od najboljih košarkaša Cedevite Miro Bilan produžio je ugovor za još dve godine, objavio je danas taj hrvatski klub.

"Mislim da je to dogovor na obostrano zadovoljstvo. Želim da i dalje napadamo Jadransku ligu, igramo u Evroligi i svi budemo srećni na kraju", rekao je Bilan, a prenela agencija Hina.

Bilan je u Cedevitu došao 2011. godine iz Zadra i značajno je doprineo plasmanu kluba u Evroligu dve godine zaredom.

Sportski direktor Cedevite Matej >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mamić nije želeo da otkrije detalje ugovora, osim da je potpisan na dve godine.

"Miro je jedan od nosilaca igre Cedevite poslednje četiri sezone i od kad je došao napravili smo odličan kontinuitet. Ako se ne varam, u četiri sezone je propustio samo jednu utakmicu, što je odličan domet za svakog igrača", kazao je Mamić.

Bilan je u protekloj sezoni regionalnog takmičenja bio najbolji strelac Cedevite sa 12,7 poena po utakmici, kao i najbolji skakač sa 6,5 uhvaćenih lopti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miro Bilan još dve godine u Cedeviti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2015

Jedan od najboljih košarkaša Cedevite Miro Bilan produžio je ugovor za još dve godine, objavio je danas taj hrvatski klub..."Mislim da je to dogovor na obostrano zadovoljstvo. Želim da i dalje napadamo Jadransku ligu, igramo u Evroligi i svi budemo srećni na kraju", rekao je Bilan, a prenela agencija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.