Minimalac Intera, petarda u Zagrebu

Izvor: RTS, 18.Sep.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Minimalac" Intera, "petarda" u Zagrebu

Inter, za koji su igrali Kuzmanović i Vidić, bolji od Dnjepra u gostima. Zagrebački Dinamo savladao je sa 5:1 rumunsku Astru u prvom kolu Lige Evropa. Bešiktaš u finišu meča ostao bez sva tri boda.

U okviru prvog kola Lige Evropa Inter je osvojio tri boda na teškom gostovanju Dnjepru. Italijanska ekipa, za koju su igrali Zdravko Kuzmanović i Nemanja Vidić, došla je do tri boda golom D'Ambrozija u 71. minutu.

Dinamo iz Zagreba odigrao je sjajnu utakmicu na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Maksimiru i pobedio rumunsku Astru sa 5:1.

Het-trik za Dinamo postigao je El Arbi Hilel Sudani, a po jedan su dodali Enrikez i Ćorić. Čitu je postigao počasni gol za goste.

Bešiktaš i Asteras, koji su u grupi sa Partizanom i Totenhemom, odigrali su 1:1, a turski klub je ispustio pobedu u samom finišu.

Gokhan Tore je postigao vodeći gol za Bešiktaš, ali su gosti izjednačili u 88. minutu preko Pare.

Rezultati LE:

Karabak - Sent Etjen 0:0

Apolon - Cirih 3:2

Bešiktaš - Asteras 1:1

Klub Briž - Torino 0:0

Dinamo Zagreb - Astra 5:1

Dnjepar - Inter 0:1

Kopenhagen - Helsinki 2:0

Menhengladbah - Viljareal 1:1

Panatinaikos - Dinamo Moskva 1:2

Partizan - Totenhem 0:0

PSV - Eštoril 1:0

Salcburg - Seltik 2:2

Everton - Volfsburg

Fiorentina - Gengan

Legija - Lokeren

Lil - Krasnodar

Metalist - Trabzon

Napoli - Sparta

PAOK - Dinamo Minsk

Rio Ave - Dinamo Kijev

Sevilja - Fejenord

Standard - Rijeka

Steaua - Alborg

Jang Bojs - Slovan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Minimalac" Intera, Radović doneo pobedu Legiji

Izvor: RTS, 19.Sep.2014, 00:04

Inter, za koji su igrali Kuzmanović i Vidić, bolji od Dnjepra u gostima. Zagrebački Dinamo savladao je sa 5:1 rumunsku Astru u prvom kolu Lige Evropa. Bešiktaš u finišu meča ostao bez sva tri boda. Miroslav Radović strelac za Legiju...U okviru prvog kola Lige Evropa Inter je osvojio tri boda na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.