Milutinov se iznervirao u Areni, ali od Delija je očekivao više zvižduka!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinov se iznervirao u ''Areni'', ali od ''Delija'' je očekivao više zvižduka!

Nekadašnji centar Partizana, a sada atinskog Olimpijakosa, sinoć nije bio na željenom nivou u duelu sa Zvezdom.

On je u igri proveo 18 minuta, ali nije upisao nijedan poen (0/1 za dva, 0/2 sa penala), a utisak je donekle popravio sa ukupno četiri skoka.

Olimpijakos je u dramatičnoj završnci slavio sa 66:64 posle produžetka, ali Nikola Milutinov je posle meča priznao da je veoma nezadovoljan zbog onoga što je pokazao u Beogradu.

''Iznerviralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << me dosta toga, prvi put sam došao kući da igram posle odlaska iz Beograda, želeo sam dobro da odigram, a desilo se suprotno. Ipak, bitno je da smo slavili i praktično obezbedili prednost domaćeg terena u četvrtfinalu'', izjavio je Milutinov, a prenose ''Novosti''.

Svojevremeno je u dresu Partizana mnogo češće igrao pred ''Delijama'', atmosfera mu je svakako bila poznata, ali priznaje da je očekivao i veći pritisak od strane Zvezdinih navijača.

''Atmosfera je bila super, navijači su im pomogli da odigraju još bolje. Na zvižduke se nisam obazirao, mada sam možda i očekivao da će ih biti više'', istakao je Milutinov.

Što se tiče protivničke ekipe, Milutinov za beogradske crveno-bele ima samo reči hvale, impresioniran je njihovom igrom u odbrani i kako deluju kao tim.



''Možda im je malo falio Jović, ali su kao tim zaista neverovatni, pogotovo na svom terenu'', zaključio je Miutinov.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.