Milovanović: Nametnućemo svoj način igre

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovanović: Nametnućemo svoj način igre

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović izjavio je da njegovu ekipu očekuje jedan od najtežih mečeva u jesenjem delu prvenstva protiv Rada.

"Dolazi nam odlična ekipa koja je od 11 bodova osvojila sedam na strani, Beograđani imaju sjajne pojedince poput špica Jelića, a dobri su i na sredini terena", naveo je šef struke Lučanaca.

Međutim, prema njegovim rečima, ekipa iz Lučana će pokušati da nametne svoj način igre, čekati greške protivnika kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uknjižila nova tri boda.

Milovanović ocenjuje da će ovo biti jedna od najtežih utakmica za njegov tim, koja će, kako je naveo "dati pravac za ubuduće"

Govoreći o igračkom kadru, strateg Lučanaca kaže da će mu svi fudbaleri biti na raspolaganju, osim povređenog Milana Radina.

Utakmica između Mladosti i Rada biće odigrana 25. oktobra od 14,30 sati na stadionu u Lučanima. Beograđani su deveti na tabeli sa 11 osvojenih bodova, dok su Lučanci osmoplasirani sa dva poena više.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.