Milojević želi čudo u Podgorici: Verujem u ove momke

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević želi čudo u Podgorici: Verujem u ove momke

"Sledi nam jedno od najtežih gostovanja. Budućnost je sjajna ekipa, veoma iskusna, koja igra odlično na domaćem terenu", poručio je trener Mege

Posle velike pobede nad Partizanom, košarkaši Mega Leksa putuju u Podgoricu, gde će u sredu u trećem kolu ABA lige odigrati meč protiv Budućnosti. Mega će i u ovom meču biti silno oslabljena neigranjem kapitena Radeta Zagorca i francuskog internacionalca Alfa Kabe, dok je nastup plejmejkera Nikole Ivanovića i dalje pod znakom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pitanja.

Kao i Budućnost i Mega Leks posle dva kola ima polovičan uspeh. U prethodne dve sezone, ove ekipe sastajale su se u četiri navrata, skor je izjednačen, a pobede su beležile isključivo na svom terenu.

Trener Dejan Milojević ističe da i pored brojnih kadrovskih problema veruje u iznenađenje u Podgorici:

"Stanje sa povredama u ekipi je isto kao i protiv Partizana. Pratimo stanje Ivanovića, ali ne verujem da će moći da igra", rekao je Milojević i potom dodao:

"Sledi nam jedno od najtežih gostovanja. Budućnost je sjajna ekipa, veoma iskusna, koja igra odlično na domaćem terenu. Kao što sam izjavio posle meča sa Partizanom, verujem da naša ekipa uz potrebnu dozu borbenosti može da pobedi svakog rivala u ligi tako da imam veru u iznenađenje u Podgorici".

Krilni košarkaš Đorđe Simeunović smatra da odbrana može da odluči ovaj meč:

"Svi znaju koliko je teško pobediti u Morači. Budućnost je veoma jaka ekipa ali mislim da i od naše igre zavisi konačan ishod ovog meča. Trudimo se da dobra odbrana bude naš zaštitni znak ove sezone i ako ona bude funkcionisala kao u meču protiv Partizana, mislim da možemo da pobedimo".

Meč između Budućnosti i Mega Leksa počinje u 21.00, uz direktan prenos na Areni Sport.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.