Milojević pred Zvezdu: Ne pretimo, ali…

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Apr.2014, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Zvezdu: Ne pretimo, ali…

U skladu sa svojim imenom Mega Vizura svake godine pravi ogromne korake i predstavlja dokaz da se sistematski rad vera u mlade uvek isplate.
(FOTO: I. Milutinović)
Iako su mnogi prognozirali da će najmlađa ekipa i debitant ABA lige služiti za popravljanje koš količnik, Dejan Milojević i njegovi izabranici ne samo da su izbegli poslednje mesto već su za dlaku izbegli da uhvate voz za Evropu i naprave istorijski uspeh.
Granica je pomerena u Kupu Koraća gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << baš protiv večerašnjeg (20) rivala propuštena prilika da se podigne trofej što bi bila ogromna satisfakcija za momke od kojih će većina sigurno nositi dresove velikih evropskih klubova.
Ipak, iako s razlogom obasuti komplimentima, mega klinci i njihov učitelj nisu poleteli. Čvrsto stoje na zemlji, a Dejan Milojević pred novi sudar sa crveno-belima poručuje:
- Crvena zvezda je apsolutni favorit. Igra odlično, forma joj je u usponu. Nismo u poziciji da joj pretimo, ali mi ćemo se potruditi da prikažemo što kvalitetniju igru, pružimo jak otpor i probamo da dođemo u situaciju da pobedimo – kaže mladi stručnjak.
Mega Vizura voli da igra brzo, na veliki broj poena. Do sada se pokazalo da takav stil ne leži gradskom rivalu.
- Crvena zvezda ima dosta jaču ekipu nego prošle godine kada smo je pobedili u Kruševcu. To je odličan tim, popunjen na svim pozicijama. Favorit je na svakom meču, a ne samo protiv nas. Međutim, kao što sa rekao, mi ćemo pokušati da damo maksimu i videćemo dokle će nas to odvesti.
Gosti imaju zdravstvenih problema, ali ni Mega Vizura neće biti kompletna. Vasilije Micić će još dugo biti van stroja, ali dobra vest je da se iz Amerike vratio Nikola Jokić i da će večeras biti u sastavu.
- Nije lako igrati bez dvojice bitnih igrača i zbog toga smo u najvećoj meri platili danak u Valjevu. Jokić je sada tu, ali Micića neće biti još dugo. Što se pre prilagodimo na tu situaciju, to će biti bolje za nas – naglasio je Dejan Milojević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.