Milojević pred Domžale: Blaga prednost Slovencima, Regan ne igra, Stojiljković neizvestan

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević pred Domžale: Blaga prednost Slovencima, Regan ne igra, Stojiljković neizvestan

Trener Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je pre utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Domžala u Sloveniji da je domaća ekipa blagi favorit u dvomeču, ali da kolektiv sa Banovog brda nikoga ne plaši.

"Izvukli smo jakog protivnika, ovaj tim je na okupu skoro dve godine, znači već značajan period su zajedno. Možda je žreb mogao da nam donese lakšeg protivnika, ali mi smo spremni da se suprotstavimo, jer nemamo koga da se plašimo. Dajem blagu prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Domžalama, jer su iskusnija ekipa što se tiče Evrope. Dve su utakmice u pitanju, videćemo šta će biti", rekao je Milojević.

On je dodao da Obeng Regan neće moći da nastupi u četvrtak od 20 časova, dok je Nikola Stojiljković još uvek pod znakom pitanja zbog povrede.

"Regan je imao jedan hirušku zahvat, intervenciju u nedelju, pa je bio na poštedi i nije trenirao. Takođe, moram reći da nije spreman. Što se tiče Stojiljkovića, još uvek ne znam, to ću odlučiti pred sam početak utakmice", naglasio je Milojević.

Povodom informacija da su mogući odlasci nekih od najboljih igrača Čukaričkog već u ovom prelaznom roku, Milojević je stavio do znanja da niko nije otišao dok stvarno ne napusti klub.

"Pa, odlasci i dolasci su sastavni deo ove igre, a svaka priča pada u vodu dok igrač zaista ne napusti tim. Svi maksimalno za sada rade, a igrači moraju da budu svesni toga da se to u svim klubovima događa i da je to normalna stvar", kazao je Milojević.

Kapiten Igor Matič složio se sa trenerom istakavši da je Domžale blagi favorit.

"Domžale je blagi favorit baš zbog iskustva u Evropi. Oni su organizovana ekipa, sigurno da neće biti lako, svi smo toga svesni", zaključio je Matić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Nemamo razloga da se plašimo Domžala

Izvor: Studio B, 01.Jul.2015

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da se njegova ekipa ne plaši protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, iako je naveo da je ekipa Domžala favorit..."Radujem se ovom duelu, mislim da smo apsolutno spremni da se suprotstavimo jednom jako dobrom rivalu. Poštujemo Domžale,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.