Milojević otkrio gde najviše škripi

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević otkrio gde najviše "škripi"

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević sumirao je utiske sa priprema i tom prilikom progovorio o dilemama vezanim za postavu, formaciju i profilu igrača koji želi u timu.

Ekspedicija vicešampiona Srbije završila je sa pripremama za novu sezonu i vratila se u Beograd kako bi stručni štab odradio fine radove za duel sa Florijanom.

Trener Vladan Milojević odradio je sa ekipom ono što se moglo odraditi tokom kratkog pripremnog perioda, a uoči duela sa Florijanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priznao je da ima dosta dilema oko postave koja će igrati na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Dilema oko postave imam mnogo, i imam ih stalno. Imamo igrački kadar trenutno koji imamo, njemu su pridodati mladi igrači kako bi osetili kako je to pripremati se sa prvim timom. Videćemo šta je najbolje, u zavisnosti i od protivnika odlučiću ko će igrati", kazao je Milojević.

Crveno-beli su se u dosadašnjem delu prelaznog roka pojačali na nekoliko pozicija, a trener Milojević ističe da je najvažnije kako će ekipa izgledati nakon 31. avgusta.

"Znam koji mi profili igrača još trebaju. Jako mi je bitno da igrači koji dolaze i koji će igrati daju sve od sebe na terenu, želim energiju. Igra se 90 minuta, dešavaju se i greške, ali hoću da svi igrači koji i posle 31. avgusta ostanu daju svoj maksimum", dodao je Milojević.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde nije želeo da otkriva u kojoj će formaciji ekipa igrati u duelu sa Florijanom, ali je priznao da najviše problema trenutno ima u odbrani.

"U ovom trenutku imamo dosta igrača, a problem za sada imamo u zadnjoj liniji. Što se formacije tiče, videćemo. Imamo dosta želja, ali pitanje je koliko je realno da nam se želje i ispune" zaključio je strateg Crvene zvezde.

Dani pred nama trebalo bi da donesu odgovore na mnoga pitanja u Crvenoj zvezdi jer se uveliko priča o mogućim pojačanjima poput Brazilaca Gabrijela Markinjosa i Ze Markosa, zatim o Nikoli Vujadinoviću, Goranu Čaušiću, Branku Jovičiću i Milanu Rodiću, ali i o odlascima igrača.

Crveno-beli takmičarsku sezonu počinju 29. juna duelom sa Florijanom u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.