Milojević: Podižemo formu, ali i dalje nisam zadovoljan

Izvor: Press, 29.Avg.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Podižemo formu, ali i dalje nisam zadovoljan

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević, rekao je danas da očekuje da ekipa nastavi da podiže formu i zabeleži dobar rezultata protiv Metalac u Gornjem Milanovcu.
          "Predstoji nam još jedna u nizu teških utakmica, pogotovo što igramo na strani i to drugu u nizu. Posle meča protiv Voždovca bio sam zadovoljan, jer je očigledno da smo malo podigli formu. Ali je to daleko od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što ja očekujem i što ovi momci mogu. Verujem da ćemo imati uzlaznu putanju kad je reč o formi", rekao je Milojević na konferenciji za medije. On je dodao da je Metalac organizovana, dobro ukomponovana i vođena ekipa, koja nije slučajno izneneađenje dosadašnjeg dela prvenstva. "Sigurno da imaju veliki motiv pred svojim navijačima, međutim uvek je lepo igrati u Milanovcu - izuzetno lep teren, lep fudbalski ambijent i mislim da ćemo se pokazati u najboljem mogućem svetlu. Idemo da igramo fudbal protiv dobre ekipe i sigurno da želimo da se predstavimo u kvalitetom izadnju", izjavio je Milojević. Trener Čukaričkog istakao je da je razočaran jer se napadač Staniša Mandić nije našao na spisku mlade fudbalske reprezentacije Srbije. "Ne mešam se u izbor selektora i to me ne intersuje. Lično smatram da je ovo poražavajuće za Čukarički. Mislim da nismo zaslužili ovakav tretman. Staniša Mandić je biser srpskog fudbala i treba da ga gajimo. Veoma sam razočaran, ali idemo dalje. Nećemo nikog da ucenjujemo, ali to što osećam imam i potrebu da kažem", konstatovao je Milojević. Težak meč, ali i osvajanje novi bodova očekuje i poslednje pojačanje Brđana Tijago Galvao. "Naporno smo radili prethodnih dana kako bismo se što bolje pripremili za gostovanje Metalcu. Što se tiče moje minule sezone, igrao sam u Moldaviji i stvarno mi je drago da sam karijeru nastavio u ovako ozbiljnom klubu kao što je Čukarički. Moja prirodna pozicija je na mestu polušpica, ali mogu da igram gde god da šef zatraži", rekao je Galvao, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim. Utakmica 8. kola Superlige Metalac - Čukarički igra se u nedelju od 19 sati u Gornjem Milanovcu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.