Milojević: Ispraviti greške za prolazak dalje

Izvor: B92, 02.Jul.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ispraviti greške za prolazak dalje

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je relativno zadovoljan pobedom svog tima nad Domžalama, ali da u revanšu moraju da se isprave greške.

Tim sa Banovog brda je sa 1:0 pobedio slovenački tim na gostovanju u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a revanš se igra narednog četvrtka u Beogradu.

„Znali smo koliko je tim Domžala opasan, naročito u tranziciji. U prvom poluvremenu smo bili apsolutno dominantni. Iskoristili smo penal i imali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << psihološku prednost“, istakao je Milojević.

U drugom poluvremenu se isplatila naša ofanzivna igra, došli smo do penala i igrača više, a kada nismo dali gol naša igra se potpuno promenila. Nismo se snašli i bili mnogo lošiji rival“, dodao je Milojević.

Milojević je, međutim, istakao da ništa nije gotovo i da očekuje bolju igru svog tima u revanšu.

Završeno je prvo poluvreme, nadam se da ćemo ispraviti greške i proći dalje. Došli smo pravo sa priprema, nisu svi još spremni, a novi igrači se tek uklapaju“, naglasio je Milojević.

Trener Domžala Luka Elzner veruje da njegov tim i dalje ima šanse za prolazak dalje.

Napravili smo mnogo grešaka, prepustili sredinu terena i umesto da napadamo, čekali. To nam se osvetilo, njima su dosuđena dva penala, mi smo ostali sa igračem manje. Ostalo je da u Beogradu popravimo greške i probamo da nadoknadimo zaostatak“, rekao je Elzner.

Milojević je posle konferencije za štampu Elzneru poručio da poruči oca, proslavljenog slovenačkog fudbalera Marka, koji mu je bio omiljeni igrač kada je bio mlađi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.