Milojević: Igrači prosto veru u pobedu, sve polazi odatele

Izvor: TV Arena Sport, 27.Maj.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Igrači prosto veru u pobedu, sve polazi odatele

Trener Mega Leksa Dejan Milojević česitao je Zvezdi pobedu u prvom meču polufinala plej-ofa i naglasio da su crveno-beli u svim segmentima bili bolji tim na večerašnjem susretu.

Branilac titule kontrolisao je igru i rezultat od sredine prve četvrtine do kraja, a u jednom trenutku je poveo i 21 poen razlike.

Ipak, Mega je do kraja reagovala i u rasterećenoj igri ublažila poraz.

"Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. U svim segmentima su bili bolji. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Ova razlika nije realna jer je zvezda trebalo da pobedi i sa 20 razlike. Mi moramo da pokušamo da odigramo bolje u narednoj utakmici i vratimo seriju u Beograd", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je dodao da ključ poraza leži u lošoj motivaciji tima.

"Kada nas jedna ekipa pobedi već šest puta u sezoni, igrači prosto gube veru u pobedu, a sve polazi odatle", zaključio je Milojević.

Naredna utakmica igraće se u nedelju od 20.00 u Sremskoj Mitrovici. U finale će tim koji prvi ostvari dve pobede.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.