Milito: Zaneti jedini može Mesija da dovede u Inter

Izvor: RTS, 19.Jan.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milito: Zaneti jedini može Mesija da dovede u Inter

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi mogao bi jednog dana da pređe u Inter na poziv prijatelja Havijera Zanetija, smatra njihov zemljak i nekadašnji golgeter "nero-azura" Dijego Milito.

Milito ističe da je sadašnji potpredsednik Intera i nekadašnji saigrač Mesija iz reprezentacije Argentine jedina osoba koja može da ga dovede u Milano.
"Teško je u ovom trenutku poverovati da će Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da napusti Barselonu. U fudbalu je sve moguće, snovi ništa ne koštaju i ostvarivi su. Zaneti ima sjajan i prijateljski odnos sa Leom i ako neko može da ga nagovori da napusti Barselonu, to je Havijer. To bi bilo sjajno", rekao je Milito za Korijere delo Sport.
Milito, jedan od najzaslužnijih za Interovo istorijsko osvajanje "triplete" 2010. godine, kada je postigao dva gola u finalu Lige šampiona protiv Bajerna, veruje da njegov bivši klub može da se vrati na stare staze slave.
"Interu je potrebna homogenost i efikasnost, siguran sam da će to doći vremenom, pod vođstvom trenera Stefana Piolija. Već se vidi napredak i mislim da će još više unaprediti igru. Siguran sam da će obezbediti plasman u Ligu šampiona, a pokazaće svoju snagu i u Torinu protiv Juventusa", zaključio je Milito.
Kineski vlasnici već duže vreme imaju plan o dolasku Mesija u Inter, za šta neće žaliti novac, ali pitanje je koliko je petrostruki dobitnik Zlatne lopte raspoložen za selidbu iz Barselone, naglasivši da je trenutno srećan.
Inter polaže nadu u to što Mesi nije produžio ugovor sa Kataloncima, o čemu pregovara sa klubom već duže vreme.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Samo jedan čovek može ubediti Mesija da ode iz Barse, u pitanju je legenda Argentine!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017

Nekadašnji napadač Intera Dijego Milito smatra da Havijer Zaneti može da ubedi Lionela Mesija da ode iz Barselone...Iako je Mesijev otac Horhe rekao da će Mesi produžiti ugovor, prolongiranje završetka pregovora ne da mira navijačima katalonskog giganta. Već mesecima se spekuliše o mogućnosti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.