Milanović pred Spartak: Zaustaviti Torbicu i Milića

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović pred Spartak: Zaustaviti Torbicu i Milića

Ekipa Fudbalskog kluba Rad sutra (subota) gostuje Spartaku u Subotici. Utakmica počinje u 13 časova a puleni trenera Milana Milanovića spremni su za teško gostovanje na severu Srbije. Tim sa Banjice nalazi se na 10. mestu Jelen super ige Srbije sa 15 bodova dok Spartak ima dva boda više.

U petak, pred trening, održana je konferencija za medije na kojoj su impresije pred meč dali Milan Milanović trener ekipe i kapiten Branislav Milošević.

- Očekujemo da odigramo dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << dosta čvrsto i dovoljno atraktivno za gledaoce. Spartak je odlično počeo na svom terenu i očekujem tvrd meč. Imaju dvojicu izuzetnih individualaca - Torbica i Nemanja Milić a ako njih uspemo da zaustavimo siguran sam da ćemo doći do povoljnog rezultata – rekao je Milan Milanović, trener "građevinara".

Zdravstveni bilans ekipe obrazložio je Milanović.

- Raspopović ima povredu zadnje lože što nije ništa strašno međutim neverujem da će biti spreman za utakmicu. Veselinović je cele nedelje bolestan, ima temperaturu, i on neće biti u timu. Bajić se u četvrtak uveče razboleo ali sam siguran da će biti spreman za duel sa Spartakom – veli Milanović.

Želja trenera Milanovića su dve pobede u dva kola.

-U naredna dva kola bio bi zadovoljan sa dve pobede ali i sa četiri boda. Kada smo počeli, na startu sezone, ne samo što smo imali mladu ekipu, nego je dosta igrača i promenjeno a prethodno su  imali tešku sezonu pre toga i mali odmor, od sedam dana. Bila je nesređena situacija i rekli smo, na početku sezone, da bi bili zadovoljni sa 15, 16 bodova. S obzirom kako smo imali težak raspored u prvom delu i raspored koji nas očekuje u drugom delu sezone očekujem više bodova. Lakše je pobediti Novi Pazar, Voždovac i Donji Srem kući nego Partizan, Zvezdu i Vojvodinu. Iako sam očekivao 15 ili 16 bodova u prvom delu sezone, sada bi bio zadovoljan sa 18, 19 i 21 bodom – kaže Milanović.

Kapiten ekipe je svestan važnosti utakmice ali i siguran da će ekipa sa Banjice moći da stigne do pobede.

- Svesni smo da nas u Subotici očekuje teška utakmica sa ekipom Spartaka. Osokoljeni smo dobrim rezultatima u poslednje vreme i idemo da se nadigravamo sa njima. Iskreno se nadam da ako pružimo maksimum rezultat neće izostati i na ovoj utakmici – rekao je Branislav Milošević i dodao:

- Rad u svaku utakmicu ulazi da bi pobedio. Probaćemo da ostvarimo sva tri boda – odgovorio je na pitanje kapiten Milošević.

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.