Milan slavio u Derbiju Italije

Izvor: RTS, 22.Okt.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan slavio u "Derbiju Italije"

Fudbaleri Milana savladali su Juventus u "najvažnijoj utakmici italijanskog fudbala". Jedini gol na meču postigao je 18-godišnji Manuel Lokateli u 65. minutu.

Fudbaleri Milana napravili su veliko iznenađenje pobedom nad Juventusom sa 1:0, u devetom kolu italijanske Serije A.
 
Pogodak za trijumf, čekan skoro četiri godine, delo je 18-godišnjeg Manuela Lokatelija u 65. minutu, a veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << doprinos odličnim odbranama dao je i talentovani čuvar mreže Đanluiđi Donaruma.
Milan je ovom pobedom, kojom je prekinuo niz od sedam poraza protiv velikog rivala, izbio na drugo mesto na tabeli sa 19 bodova, dva manje od vodećeg Juventusa.
U prvom meču dana, Sampdorija je u gradskom derbiju savladala Đenovu sa 2:1.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lokateli: Šta sam to uradio? Rođaci mi navijaju za Juventus! Dao sam gol najboljem golmanu sveta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2016, 08:48

Manuel Lokateli ima 18 godina i zvezda je italijanskog fudbala u ovom momentu. Kaže - jedva čeka da vidi gol na ponovljenom snimku..Uh, otkad Milan nije izgledao tako dobro. Toliko dobro da savlada Juventus. To se dogodilo u subotu veče, pre svega zahvaljujući projektilu Manuela Lokatelija koji je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.