Milan posle preokreta izbacio Mihajlovića iz Kupa

Izvor: B92, 13.Jan.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan posle preokreta izbacio Mihajlovića iz Kupa

Ekipa Milana plasirala se u četvrtinu finala Kupa Italije, pošto je posle preokreta savladala ekipu Torina na San Siru – 2:1 (0:1).

'Rosoneri' će u borbi za polufinale igrati sa aktuelnim osvajačem Kupa Juventusom, koji je dan ranije eliminisao Atalantu, pa ćemo tako gledati reprizu prošlogodišnjeg finala.

Ekipa Siniše Mihajlovića bila je bolja u prvih 45 minuta, što je i krunisala golom Andree Belotija u 27. minutu, ali je Milan u nastavku zaigrao daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolje i stigao do preokreta.

Najpre je Juraj Kucka izjednačio u 61. minutu, da bi samo tri minuta kasnije Đakomo Bonaventura postavio konačan rezultat.

'Bikovi' su susret završili sa deset igrača jer je Bareka isključen tri minuta pre kraja, dok je Adem Ljajić odigrao ceo meč za goste.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.