Milan dovodi Di Kaprija?

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan dovodi Di Kaprija?

Neko ironičan bi rekao da će im pomoći više nego Brazilac Pato...

Ako ste pomislili na lepu Barbaru, u pravu ste. Ona je čitavo veče provela u društvu slavnog glumca u jednoj milanskoj diskoteci što je odmah pokrenulo glasine.

Naravno, nisu bili sami, ali sada je to grudva koja će sigurno prerasti u lavinu.

Berluskonijeva ćerka vodi klupske finansije, uspela je da prepolovi troškove, ali se to na neki način odrazilo na rezultat.

Barbara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će, priča se, ostati u klubu i ako bude prodat Biju Taekubolu, sa kojim pregovara gazda Silvio. I pomenuti azijski biznismen bio je iste večeri u diskoteci, ali zbog provoda, ne pregovora sa Berluskonijevima.

A Leo?

Pa možda bi dao više golova nego nekadašnji Barbarin momak Alešandre Pato koga su povrede sprečile da pokaže više u Italiji, pogotovo u poslednje dve sezone u klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.