Milan definitivno dobio novog vlasnika (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan definitivno dobio novog vlasnika (foto)

Tajlandski biznismen Bi Taečaubol otpkupio je danas 48 odsto akcija fudbalskog kluba Milan od Silvija Berluskonjia.

"Velika mi je čast da saopštim da sam postigao dogovor sa predsednikom Berluskonijem, fenomenalnim liderom", napisao je Taečaubol na svom Instagram profilu uz fotografiju sa Berluskonijem.

Taečabul je za 48 odsto akcija platio 485 miliona evra i izjavio da će Milan vratiti u vrh evropskog fudbala.

Milan je prošle sezone takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Seriji A završio na 10. mestu, pa je na kraju se otpušten trener Filipo Inzagi, a umesto njega doveden Siniša Mihajlović, koji je u prelaznom roku doveo nekoliko pojačanja i najavio da će se boriti za titulu.

A great honor to complete the AC Mlian Agreement with President Berlusconi, a phenomenal leader.

A photo posted by Bee Taechaubol (@bee.taechaubol) on Aug 2, 2015 at 7:24am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STIŽU DOLARI U MILAN: Siniša Mihajlović dobio novog vlasnika

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015

Tajlandski biznismen Bi Taečaubol otpkupio je danas 48 odsto akcija fudbalskog kluba Milan od Silvija Berluskonjia.. .Taečabul je za 48 odsto akcija platio 485 miliona evra i izjavio da će Milan vratiti u vrh evropskog fudbala.. - Velika mi je čast da saopštim da sam postigao dogovor sa predsednikom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.