Mihin debakl! Napoli napunio mrežu roso-nera do vrha

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihin debakl! Napoli napunio mrežu "roso-nera" do vrha

Nezapamćeni debakl! Milan, koji sa klupe predvodi naš Siniša Mihajlović pretrpeo je najubedljiviji poraz u istoriji protiv Napolija i, bez dileme, jedan od najtežih na "San Siru".

U derbiju sedmog kola Serije A, Milan - Napoli 0:4 (0:1)!

Poveli su gosti u 13. minutu preko nekadašnjeg fudbalera Udinezea Alana, koji se golovima "opasno" nametnuo Mauriciju Sariju kao opcija na poziciji napadača.

Zapata je pogrešio, praktično poklonio loptu Napolitancima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tačnije Insinjeu, a ovaj asistirao do Alana, koji je rutinski savladao Dijega Lopeza.

Samo što je počelo drugo poluvreme (48. minut), 2:0 za Napoli. Poigravanje Gonzala Iguaina i Lorenca sa defanzivnom linijom "roso-nera", nakon čega je Iguain proigrao Insinjea, koji majstorski postiže četvrti gol ove sezone.

Dvadesetak minuta kasnije ponovo Insinje. Majstorski! Iz slobodnjaka.

Da se meč ne završi sa "trojkom" u mreži domaćih pobrinuo se Rodrigo Eli, koji je autogolom postavio konačnih 0:4.

Koliko je Napoli bio dominantan svedoči podatak da je Milan prvi udarac u okvir gola uputio upravo Eli, u DRUGOM poluvremenu!

Rezultati: Juventus - Bolonja 3:1, Lacio - Frosinone 2:0, Fiorentina - Atalanta 3:0, Milan  - Napoli 0:4.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.