Mihajlović grmi na Maksimovića: Pokazao je ozbiljno nepoštovanje, očekujem izvinjenje!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2016, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović grmi na Maksimovića: Pokazao je ozbiljno nepoštovanje, očekujem izvinjenje!

Puklo je, izgleda, na relaciji Siniša Mihajlović - Nikola Maksimović!

Srpski trener je novinarima posle meča Kupa Italije sa Pro Verćelijem (4:1), otkrio da je pravi razlog izaostavljanja defanzivca iz ekipe taj što je ovaj, bez pitanja, propustio poslednji trening.

To je prestup preko kojeg Mihajlović neće tako lako preći, što je i predočio prilikom razgovora sa novinarima.

- Maksimović se juče (dan pre utakmice) nije pojavio na treningu, a da prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nikoga nije obavestio o tome. To je ozbiljno nepoštovanje ekipe i takvu vrstu prestupa je teško ispraviti. Videćemo šta će se desiti, ali pre svega očekujem da se izvini - rekao je Mihajlović.

Iza čitave ove situacije stoji Maksimovićev flert sa Napolijem i sve izvesniji prelazak u taj klub.

Navodno, bivši štoper Crvene zvezde nalazi se u završnim pregovorima sa Napolitancima koje će njegova "sloboda" koštati 27 miliona evra.

Italijanski mediji takođe pišu da je Torino spreman da proda Maksimovića u inostranstvo, i to za manje pare, jer mu se ne dopada ideja da pojačava rivale.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Burno u Torinu, Ljajić je genije, Miha otpisao Srbina!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2016

Mnogo toga se juče izdešavalo u redovima "Bikova", ko je razočarao srpskog trenera...Mihajlović će odstraniti iz tima Maksimovića. Naime, srpski štoper se juče nije pojavio na treningu, nikoga nije obavestio pa neće više trenirati sa prvom ekipom...Ovakvo ponašanje se tumači željom Maksimovića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.