Mihajlović doveo tinejdžera Parme

Izvor: B92, 06.Jul.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović doveo tinejdžera Parme

Ekipa Milana dovela je novo pojačanje, na San Siro je stigao 19-godišnji Hoze Mauri iz Parme koja je izbačena u Seriju D zbog bankrota.

Argentinac je sa "rosonerima" potpisao četvorogodišnji ugovor, a predstavlja peto pojačanje tima koji je pre nekoliko nedelja preuzeo Siniša Mihajlović.

Prethodno su stigli Karlos Baka, Luiz Adrijano, Andrea Bertolači i Simone Verdi.

"Mogu da kažem da mi se ostvario san. Volim Milan zbog malog rivaliteta sa Boka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Juniorsima. Moj idol je bio Đenaro Gatuzo. Moram da napredujem, kao i Milan, nadam se da ćemo to uraditi zajedno", rekao je mladi vezni igrač.

Iako ima samo 19 godina, Mauri je prošle sezone bio najbolji igrač Parme koja je zbog finansijskih problema eliminisana iz Serije A, ali bi imala šansu da izbori opstanak da joj FS Italije nije oduzimao bodove.

On je postigao dva gola na 35 utakmica u Kalču, a vrhunac sezone mu je bio pobedonosni pogotak protiv Juventusa u aprilu.

U međuvremenu, Mihajlović je odlučio da ne ponudi novi ugovor iskusnom štoperu Filipu Maksesu.

On traži mlada pojačanja za odbranu, a zainteresovan je za Matsa Humelsa (Borusija Dortmund), Matiju Nastasića (Šalke), Samjuela Umitija (Olimpik Lion) i Alezija Romanjolija (Sampdorija).

Prethodno je prodao Adila Ramija Sevilji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.