Mihajlović: Stankovića su izbacili, a on se meni pravdao

Izvor: Press, 21.Dec.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Stankovića su izbacili, a on se meni pravdao

Sampdorija je vodila sa 1:0 protiv Udineza, pa gubila 2:1, ali je na kraju uspela da izvuče bod na svom terenu u 16. kolu Serija A. Trener Siniša Mihajlović smatra da su gosti zaslužili bod.
Dejan Stanković, pomoćnik trenera Stamaćonija,  ranije je završio utakmicu, jer je isključen zbog prigovora. Mihajlović je obasnio posle meča kratak razgovor sa kumom dok je prolazio pored klupe.
-Izbacili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su ga, a on se meni pravdao, kao da sam ga ja isključio. Bio je veoma uznemiren, verovatno zbog toga što mu je to bilo treće isključenje za kratko vreme, ali ne znam šta se desilo - rekao je Mihajlović i dodao:
-Bilo bi bolje da smo pobedili, ali oba tima su išla na trujumf, pa su navijači uživali - rekao je Mihalović italijanskim medijima posle utakmice.
-Primili smo dva gola, moramo da radimo na nekim taktičkim promenama. Ali smo imali svoje šanse. Mač je bio dobar, nisam mogao da zahtevam više od momaka. Mislim da je rezultat fer. Udineze je igrao dobro, igrao je pametni.
Manolo Gabiadini je postigao izjednačujući gol, možda i poslednji za Samdoriju, jer se spekuliše da prelazi u Napoli.
-Ne znam. Videćemo šta dobijamo, a šta gubimo. Manolo još nije ništa potpisao sa Napolijem, a dok se to ne desi naš je igrač. Videćemo da li ostaje ili ide. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.