Miha patio i pobedio!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha patio i pobedio!

Milan loš, pamtiće samo bodove. Serija A ima novog, neočekivanog lidera.

Milan je odigrao katastrofalno poluvreme, ispraćeni su zvižducima, iako su ih prvog šuta u okvir gola u sezoni poveli.

Luiz Adrijano je uposlio Baku koji je vukao odbranu Empolija na leđima, zaobišao Skorupskog i doveo svoj tim do prednosti.

Ali, samo par minuta kasnije, veteran Makarone je uposlio Saponaru, a momak koji nije dobio šansu u Milanu je lako matirao Dijega Lopeza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Do kraja prvog poluvremena Empoli bolji tim, Lopez je par puta bio na mukama, Mihajlović ne može nikako da bude zadovoljan.

U drugom delu, Kroće je šutirao, ali je poveo Milan. Luiz Adrijano je iskoristio grešku Skorupskog i doveo tim do prednosti.

Do kraja strepnja, ali i pobeda Milana. Sve ostalo osim činjenice da su osvojena tri boda nije valjalo. Za Milan je debitovao Kucka, Baloteli je ostao na klupi.

Golove sa "San Sira" možete videti ovde.

U prvom meču dana, u utakmici koja je otvorila drugo kolo, Empoli je odneo bodove iz Bolonje. Odlučio je Floro Flores svojim drugim golom u sezonu u samom finišu, pa su Emilijani preuzeli sa dva trijumfa čelo tabele.

Gol Flora Floresa možete videti ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.