Miha odvodi reprezentativca Srbije u Torino

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha odvodi reprezentativca Srbije u Torino

Bez obzira što Siniša Mihajlović još uvek nije zvanično postao trener Torina italijanski mediji se već bave mogućim pojačanjima "bikova" za sledeću sezonu.

Prema tvrdnjama medija sa "čizme" prvi Mihajlovićev pik biće Nenad Tomović, koji je trenutno član Fiorentine, a ranije je u Seriji A igrao za Leće i Đenovu.

S obzirom da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde može da igra i na poziciji štopera nije nemoguće da će bedem pred golom Torina činiti srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tandem pošto je član ovog kluba i dalje Nikola Maksimović.

Za Maksimovića postoji interesovanje brojnih velikih evropskih klubova, ali nije nemoguće da će posle konsultacija sa Mihajlovićem i on ostati na Olimpijskom stadionu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.