Miha: Jasno je, Beloti ne ide bez 100 miliona

Izvor: B92, 28.Jul.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha: Jasno je, Beloti ne ide bez 100 miliona

Golgeter i najbolji fudbaler Torina Andrea Beloti napustiće taj klub samo u slučaju ponude od 100 miliona evra, izjavio je trener "bikova" Siniša Mihajlović. Beloti se nalazi na meti Milana, ali srpski stručnjak napominje da može da ode samo ako se aktivira otkupna klauzula prema kojoj bi 23-godišnji Italijan postao drugi najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala, iza Pola Pogbe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović: Beloti može da ide, ali za 100 miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2017

Golgeter i najbolji fudbaler Torina Andrea Beloti napustiće taj klub samo u slučaju ponude od 100 miliona evra, izjavio je trener "bikova" Siniša Mihajlović...Beloti se nalazi na meti Milana, ali srpski stručnjak napominje da može da ode samo ako se aktivira otkupna klauzula prema kojoj bi 23-godišnji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.