Metalac iznenadio Mega Leks u Mitrovici

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2015, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac iznenadio Mega Leks u Mitrovici

Košarkaši Metalca savladali su na gostujućem terenu u Sremskoj Mitrovici ekipu Mega Leksa sa 78:69 (21:24, 23:15, 22:19, 12:11), u utakmici 3. kola Super lige Srbije.

Valjevci su ostvarili drugu, ali izuzetno značajnu pobedu. Metalac i Mega Leks su, naime, direktni konkurenti za treće mesto koje vodi u regionalnu ABA ligu bez plaćanja specjalne pozivnice.

Izabranici Vladimira Đokića slabije su otvorili utakmicu, ali su u nastavku zaigrali angažovano, prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u odbrani, pa su kontrolisali dešavanja na parketu i na kraju zasluženo slavili.

S druge strane, tim Dejana Milojevića nije pronašao rešenja da zaustavi glavne poluge protivničkog sastava, domaćina nije služio ni šut, pa je pretrpeo treći poraz zaredom, nakon startnih neuspeha protiv Crvene zvezde i Partizana.

Metalac su do trijumfa predvodili Ljubičić sa 17, Malešević sa 14 i Jevtović sa 11 poena, dok su u Mega Leksu najefikasniji bili Novozelanđanin Vebster sa 16, Musli sa 14 i Nikolić sa deset.

U preostalim utakmicama 3. kola nacionalne Super lige sutra se sastaju FMP - Partizan (18.00) i Vojvodina - Konstantin (20.00).

Tabela: Crvena zvezda 3-0, Metalac 2-1, FMP i Partizan 2-0, Vojvodina 1-1, Konstantin 0-2, Tamiš i Mega Leks 0-3.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Stonoteniseri iz Prokuplja se vraćaju u Super ligu

Izvor: juGmedia, 06.Maj.2015, 11:12

PROKUPLJE – Stonoteniseri „Topličanina“ zauzeli su drugo mesto u prvenstvu Prve lige Srbije i tako zajedno sa „IMT“-om izborili plasman, odnosno povratak u Super ligu. Od 18 mečeva „Topličanin“ je zabeležio 15 pobeda i samo tri poraza i tako je potpuno zasluženo u jakoj konkurenciji...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.