Metalac doveo još jednog pleja!

Izvor: MVP.rs, 01.Mar.2015, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac doveo još jednog pleja!

Valjevci su angažovali Amerikanca.

Karakteristično za Metalac Farmakom ove sezone je, pored velikih pobeda u ABA ligi, veliki broj plejmejkera koje angažuje. Nikola Otašević, Slobodan Dunđerski, Marko Ljubičić, Nemanja Protić, pa i Boris Bakić, koji može da pokriva i pozicije "jedan" i "dva", su imena koja su prodefilovala kroz valjevski klub, koji se nije zaustavio na tome. Novi igrač Metalca je Amerikanac, Džejhi Karson (22, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 180), objavljeno je na Tviter nalogu kluba.

Novi igrač Metalca je plejmejker Džejhi Karson (Jahii Carson), 22-godišnjak, visok 180 cm. pic.twitter.com/RlTZBgA7Tm

Karson je ove sezone igrao za australijski Volongong Hoks, dok je pre toga bio student Arizona stejt univerziteta, a poznat je po sjajnim fizičkim predispozicijama i kontroli lopte.

(foto: Gary A. Vasquez / USA TODAY Sports)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.