Mesi poštuje večitog rivala: Ronaldo je zaslužio da bude u konkurenciji za Zlatnu loptu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi poštuje večitog rivala: Ronaldo je zaslužio da bude u konkurenciji za Zlatnu loptu

„Njegov učinak nije zanemarujuć, mada mi je žao zbog Suareza“, poručio sjajni Argentinac

Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je danas da bi voleo da se njegov saigrač Luis Suarez našao u užoj konkurenciji za Zlatnu loptu, ali i priznao da je to mesto zaslužio Kristijano Ronaldo.

Trostruki pobednik i prošlogodišnji laureat Ronaldo našao se među trojicom u užem izboru za najboljeg igrača sveta ove godine, pored Mesija i Nejmara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
"Srećan sam što sam još jednom među u Top 3, ali i zbog Nejmara. Međutim, voleo bih kada bi sa nama na podijumu bio Luis. Suarez je zaslužio da budu među tri najbolja, ali ne mislim da to nije Ronaldo. NJegov učinak nije zanemarujuć", rekao je Mesi, a prenosi Mundo Deportivo.

Mesi i Ronaldo zajedno su osvojili poslednjih sedam nagrada za najboljeg igrača sveta, od kojih zvezda Barselone četiri, a Portugalac poslednje dve od svoje tri.

Dobitnik Zlatne lopte biće poznat 11. januara 2016. godine na svečanosti FIFA u Cirihu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi: Ronaldo zaslužio da se nađe među tri najbolja, ali trebalo bi da je tu i Suarez

Izvor: Blic, 01.Dec.2015

Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da bi voleo da se njegov saigrač Luis Suarez našao u užoj konkurenciji za Zlatnu loptu, ali i priznao da je to mesto zaslužio Kristijano Ronaldo...Trostruki pobednik i prošlogodišnji laureat Ronaldo našao se među trojicom u užem izboru za najboljeg igrača...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.