Mesi pogodio, Čile pobedio!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi pogodio, Čile pobedio!

Gotovo je! Lionel Mesi ostao je ponovo bez trofeja. Spektakl, 120 minuta igre i na kraju - pobeda Čilea...

...Posle penala!

Junaci, ako se mogu izdvojiti na bilo koji način - čuvar mreže Klaudio Bravo i Aleksis Sančez.

Čile - Argentina 4:1 (0:0, 0:0)!

Ne toliko lep meč viđen je u Santijagu. Domaćin se nadao, verovao u prvi trofej u istoriji i na krilima krcatog stadiona stigao do njega!

Prvi se sa penala "poklonio" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Matijas Fernandez. Rizično, ali neodbranjivo zakucao je loptu u "gornji levi". Usledila je majstorija jednog od najboljih fudbalera u istoriji. Bravo je pročitao stranu, ali je hiruški udarac napadača Barselone završio u maloj mreži. Neodbranjivo...

Arturo Vidal je na startu druge serije imao sreće, jer je Romero imao loptu na ruci, ali mu je završila iza leđa, da bi Iguain šutirao visoko preko gola za erupciju oduševljenja na tribinama.

Arangiz je sigurno, slično kao Mesi, pogodio desni ćošak za prednost Čilea od 3:1, a onda je Bravo odbranio šut Banegi treći bacanjem u istu stranu, za meč loptu.

Erupcija oduševljenja, pehar je sve bliže Čileu!

Odgovornost je preuzeo iskusni Aleksis Sančez i pun samopouzdanja, majstorski samo malo potkopao loptu za istoriju, neverovatno slavlje i suze igrača i navijača - doneo je Čileu prvi trofej Kopa Amerika, a Mesija ostavio bez prve titule prvaka Južne Amerike sa "gaučosima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnuta Mesijeva porodica, u Argentini šok...

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015

Nije bilo lako Argentincima ni na terenu, ni na tribinama nacionalnog stadiona. Ostali su opet praznih šaka, a Leo Mesi može da traži utehu u tome da ni El Pibe nikada nije bio prvak Južne Amerike...Argentina ostaje praznih šaka, od 1993. su bez trofeja, a prokletstvo u finalima se nastavlja. Izgubili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.