Mesi ne bira kada će igrati

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mesi ne bira kada će igrati"

Lionel Mesi i Barselona ne odlučuju kada će fudbaler katalonske ekipe igrati za Argentinu, rekao je predsednik argentinskog saveza (AFA) Luis Segura.

Segura je negirao navode da najbolji igrač nacionalnog tima bira utakmice koje će igrati za Argentinu.

27-godišnji fudbaler propustio je reprezentativnu pauzu tokom koje je debitovao novi selektor Tata Martino, što je pokrenulo glasine da je Mesi izgubio interesovanje za reprezentaciju posle drugog mesta na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvu u Brazilu.

Ipak, predsednik AFA tvrdi da su razlozi zbog kojih je Mesi propustio pobedu nad Nemačkom od 4:2 isključivo zdravstvene prirode.

„Ni Mesi, ni Barselona, ni Mesijeva porodica nam nisu naredili da on neće biti u timu. Mesi nije igrao prijateljsku utakmicu sa Nemačkom zbog problema sa preponom, a o tome nas je obavestio lekarski tim Barselone“, rekao je Segura.

On je naveo da Mesi mnogo znači njegovoj reprezentaciji.

„Fantastično je imati najboljeg igrača na svetu. AFA ima drugi najbolji tim na svetu bez njega, što je samo po sebi važno, ali ako dodate igrače poput njega, samo povećavate vrednost“, dodao je predsednik Saveza.

Argentina će sledeću utakmicu igrati 11. oktobra protiv najvećeg rivala Brazila, u okviru priprema za Kopa Amerika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.