Mesi dobija novi ugovor u Barsi!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi dobija novi ugovor u Barsi!

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je danas da uprava kluba pregovara sa fudbalerom Lionelom Mesijem oko novog ugovora.

Mesijev ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine, ali uprava kluba želi da mu ponudi nove uslove. Bartomeu je rekao da je samo pitanje vremena kada će dvadesetdevetogodišnji Mesi potpisati novi ugovor.

"Njegov ugovor ističe za dve godine, ali razgovaramo o nastavku saradnje, pošto želimo da ostane", rekao je Bartomeu za Katalunja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << radio.

Petostruki najbolji fudbaler sveta Mesi je dobro počeo sezonu u španskoj ligi, postigao je dva gola u prve dve utakmice.

On ima problema sa povredom tetive i neizvestan je njegov nastup u predstojećim utakmicama reprezentacije Argentine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

"Mesi je najbolji igrač sveta. Problemi sa porezom koje je imala njegova porodica su stvari koje nam se ne svidjaju, ali fudbaleri ponekad nisu odgovorni za sve to", rekao je Bartomeu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.