Mesi: Kina? U fudbalu je sve moguće

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Kina? U fudbalu je sve moguće

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Leo Mesi danas slavi 30. rođendan, a ono što navijače Barselone najviše zanima je kada će Argentinac da produži ugovor sa klubom.

Aktuelna obaveza prema klubu iz Katalonije Mesiju ističe narednog leta te su stoga sve češće spekulacije o mogućem transferu u neki drugi klub, a među njima se nalauze i pojedini klubovi iz Kine.

Na tu temu govorio je i sam Mesi.

- Sve što želim je ostanak u Barseloni. Čuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam da postoji interesovanje klubova iz Kine i ne mogu da kažem da je nemoguće da odem tamo, u fudbalu je sve moguće. Stvari se menjaju preko noći, ali iskreno nisam razmišljao o tome - kazao je Mesi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.