Menhengladbah bez Hermana bar mesec dana

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menhengladbah bez Hermana bar mesec dana

Fudbaler Borusije Menhengladbah Partik Herman pauziraće najmanje mesec dana zbog povrede kolena, a moguće je da će odsustvovati i do šest meseci.

Herman je osetio bol u kolenu, a lekarskim pregledom utvrđeno je da ima oštećenje prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena.

24-godišnji vezni igrač ići će na intenzivnu terapiju koja traje četiri nedelje, a potom će ponovo biti pregledan da se utvrdi da li je potrebna operacija. Ako bude operisan, mogao bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauzira do šest meseci.

Herman je reprezentativac Nemačke, a ponikao je u Gladbahovoj omladinskoj školi. On je tokom prijateljske utakmice sa Sionom u septembru povredio isto to koleno.

Ove sezone je u Bundesligi zabeležio jedan gol i šest asistencija.

Borusija je sezonu u Bundesligi počela sa pet uzastopnih poraza, ali sada je u seriji od tri uzastopne pobede. Ekipa je u Ligi šampiona pretrpela poraze u prva dva kola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gladbah u problemu

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2015

'Kotlovi' će minimum mesec dana biti lišeni usluga jednog od nosilaca igre...Fudbaler Borusije Menhengladbah Partik Herman pauziraće najmanje mesec dana zbog povrede kolena, a moguće je da će odsustvovati i do šest meseci, saopštio je danas njegov klub...Herman je osetio bol u kolenu, a lekarskim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.