Mejveder traži 100, Mekgregoru nudi 15 miliona $

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder traži 100, Mekgregoru nudi 15 miliona $

Do megaborbe će gotovo sigurno doći, a sada je na redu cenkanje

Dva najpoznatija borca današnjice, Flojd Mejveder Junior i Konor Mekgregor će stati jedan naspram drugog, u to više niko ne sumnja, pa ni oni sami.

Višestruki bokserski šampion, čovek koji nikada nije izgubio u profi ringu, a sada prebogati taze sportski penzioner, odlučio je da vrati rukavice na ruke i zgrne još koje milionče od borbe sa najpopularnijim UFC fajterom. A njegova cena je prava >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sitnica - sto miliona dolara!

"Radimo na tome da se borba održi", tvrdi Mejveder, "Oni dobro znaju da je moja suma sto miliona, pa nek vide šta će. Što se tiče njega, koliko znam on za sve ovo vreme koliko je u UFC-u uzeo je ukupno najviše 10 miliona, pa mu je za meč samnom sasvim dovoljno i 15.000.000. Pošto stalno priča da je dva čeka da se pobije sa mnom, neka se to konačno i dogodi!"

Call me C.J Watson! https://t.co/9m2Omw4Wca pic.twitter.com/GZMzxxTsbb

Međusobno prozivanje traje već mesecima, a sada je počelo i cenkanje što je dobar znak da će borbe zaista i biti.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.