Mejveder i Pakjao prošli doping testove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder i Pakjao prošli doping testove

Bokseri Flojd Mejveder i Meni Pakjao testirani su po 19 puta uoči njihove "borbe veka" u Las Vegasu i svi nalazi bili su negativni na nedozvoljene supstance, preneli su danas američki mediji.

Mejveder je 2. maja u Las Vegasu pobedio Pakjaa jednoglasnom odlukom sudija i ostao neporaženi svetski šampion u velter kategoriji.

Kako je navela Sportska komisija Nevade, obojica su po 11 puta dali uzorke urina i po osam uzoraka krvi, a među specijalnim analizama obavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su i testovi na doping krvi EPO i hormon rasta.

Navedeni su i datumi davanja uzoraka, među kojima poslednji put 2. maja.

Svi uzorci bili su negativni na nedozvoljene supstance.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TESTIRANI PO 19 PUTA: Mejveder i Pakjao prošli doping testove

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015

Obojica su po 11 puta dali uzorke urina i po osam uzoraka krvi, a među specijalnim analizama obavljeni su i testovi na doping krvi EPO i hormon rasta..BEOGRAD - Bokseri Flojd Mejveder i Meni Pakjao testirani su po 19 puta uoči njihove "borbe veka" u Las Vegasu i svi nalazi bili su negativni na nedozvoljene...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.