Mejveder: Ponude su astronomske

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder: Ponude su astronomske

Povukao se na jesen prošle godine bez poraza sa skorom 49-0. Izjednačio je rekord legendarnog Rokija Marćana. Od tada se priča kada će se ponovo vratiti u ring.

Mediji su već spekulisali sa potnecijalnim rivalima, ali je Flojd Mejveder bio čvrst da je okačio rukavice o klin, ali, stariji ljudi kažu da novac vrti tamo i gde burgija ne može. Da li će tako bit ii ovoga puta.

"Nude mi neverovatan iznos za povratak u ring. Reč je o ludačkoj sumi i samo mogu reći >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je to devetocifrena brojka. Zato i ne mogu reći da se nikada neću vratiti u ring. To ne! Samo mogu reći da sam zadovoljan sadašnjim načinom života. Pomažem mladim bokserima u svojstvu promotera i prijatno je ne razmišljati o sopstvenoj karijeri", naglasio je 39-godišnji američki šampion.

Njegov meč sa Filipincem Mani Pakjaom donio je najveću zaradu dvojici sportista u istoriji, a drugi je najkomerciajlniji sportski događaj svih vremena.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.