Mega se ne seli

Izvor: MVP.rs, 31.Jul.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega se ne seli

Klub iz Beograda će i naredne sezone igrati u Sremskoj Mitrovici.

Ekipa Mega Leksa će i naredne sezone igrati u Sremskoj Mitrovici, gde je prethodne sezone imala veliku podršku nastupajući u regionalnom takmičenju i Superligi Srbije.

"Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sve ljubitelje košarke da je potpisan ugovor između Mega Leksa i Sremske Mitrovice, pa će "mali-veliki klub" i naredne sezone nastaviti da igra utakmice u okviru ABA lige u istom gradu" >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << , navodi se u saopštenju Mege.

Direktor Mega Leksa, Goran Ćakić je istakao da saradnja sa Sremskom Mitrovicom u protekloj godini bila na obostrano zadovoljstvo i da u novoj sezoni Mega ima još veće ambicije:

"U prošloj sezoni smo vrlo lepo primljeni u Sremskoj Mitrovici i zadovoljni smo organizacijom i podrškom koju smo dobili od Grada. Verujem da smo igrom i ponašanjem na terenu uzvratili na pravi način, pa je nastavak saradnje, na obostrano zadovoljstvo, bio logičan naredni korak. U novoj sezoni Mega Leks nastupa sa još većim ambicijama i pozivam sve Sremce da nastave da u velikom broju podržavaju ovu izuzetno talentovanu ekipu".

Vasilj Ševo, direktor PSC "Pinki", je veoma zadovoljan organizacijom utakmica u prošloj sezoni, a za novu je najavio i određena unapređenja u hali:

"U novoj sezoni će hala "Pinki" biti osvetljena LED rasvetom koja je mnogo bolja i efikasnija, što će uticati i na podizanje kvaliteta televizijskih prenosa. Pored toga, u sklopu hale će biti uređena i trenažna sala koja će služiti za pripremu sportista pred sam meč".

Nova sezona ABA lige počinje 1. oktobra, a u prvom kolu Mega Leks gostuje Crvenoj zvezdi. U drugom kolu Mega dočekuje Partizan, što će biti prilika za publiku da ispuni halu PSC "Pinki".

(foto: ABA League)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.