Mega promoviše novi tim na plaži i menja boju dresova! Kakvo li nas čudo sada očekuje?

Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega promoviše novi tim na plaži i menja boju dresova! Kakvo li nas čudo sada očekuje?

Mitrovčani, ovo se ne propušta...

Mega Leks će u subotu 27. avgusta na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici predstaviti tim za predstojeću sezonu i nove boje dresova! Mega će na taj način najaviti i treću godinu u gradu u kome je postigla najveće uspehe u istoriji kluba.

U odnosu na prošlu sezonu kada je tim predstavljen na sjajnoj promociji na gradskom trgu, i ovaj put je Mega pripremila nešto novo. Početak programa na plaži u Sremskoj Mitrovici je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predviđen za 15 časova kada će okupljeni fanovi moći da se zabave uz muziku i poklone iznenađenja. Dolazak igrača i stručnog štaba najavljen je za 16.45, kada će biti predstavljena ekipa i nova oprema za predstojeću sezonu, posle čega će uslediti druženje i fotografisanje sa fanovima.

Kapiten tima Rade Zagorac je pozvao Mitrovčane da dođu na promociju tima u što većem broju:

„Želeo bih pre svega da izrazim zadovoljstvo ostankom kluba u Sremskoj Mitrovici koja je postala naš dom i gde smo uz sjajnu podršku sa tribina dobili veliki broj utakmica prošle sezone. Radujem se novim susretima i pozivam Mitrovčane da dođu na promociju u subotu" izjavio je Zagorac.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mega menja boje dresova

Izvor: MVP.rs, 24.Avg.2016

Promocija tima na plaži u Sremskoj Mitrovici...Mega Leks će u subotu, 27. avgusta, na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici predstaviti tim i nove boje kluba za takmičarsku godinu 2016/17. Mega će na taj način najaviti treću sezonu u gradu u kome je postigla najveće uspehe u istoriji kluba...U...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.