Medžik: Kobi nešto najbliže Džordanu

Izvor: B92, 30.Nov.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medžik: Kobi nešto najbliže Džordanu

Irvin Medžik Džonson kaže da je Kobi Brajant na vreme objavio da se povlači na kraju sezone i da to olakšava pogled u budućnost svima.

“Podržao bih ga šta god da je odlučio, ali mislim da je dobro i za njega i za Lejkerse da se zna da će morati da krenu dalje bez njega. Dovro je za sve, čak i za navijače, sada i oni znaju. pa svi mogu da se spremaju za nove Lejkerse posle Kobijevog odlaska“, rekao je Džonson.

“On je nešto najbliže što smo videli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Majklu Džordanu, verovatno će otići kao drugo najbolji bek u istoriji. Nije ga se moglo zaustaviti – njegova volja za pobedom bila je neverovatna, ostajao je u sali duže od bilo koga drugog, 24 sata dnevno živeo je košarku. Srećan sam zbog njega jer je rekao da oseća da mu je vreme da ode – odlazi na način na koji on želi“, dodao je Medžik.

Kobi je povlačenje objavio napisavši pesmu posvećenu košarci, a posle meča sa Indijanom 25 minuta razgovarao je sa novinarima i videlo se da mu nije lako.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.