Mažić sudi finale Kupa konfederacija

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić sudi finale Kupa konfederacija

Još jedno priznaje za našeg najboljeg sudiju

Jedno finale mu je izmaklo, drugo neće. Najbolji srpski arbitar, Milorad Mažić, određen je za glavnog sudiju finala Kupa konfederacija između Nemačke i Čilea, utakmice kojom će zvanično biti stavljena tačka na takmičarsku sezonu 2016/2017.

Prema saznanjima Radio televizije Srbije, potkrepljenim i od kolega u redakciji B92, Mažić je dobio poverenje FIFA da u nedelju, u Sankt Peterburgu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vodi meč, zajedno sa svojim timom u kome će biti Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Ovo je svakako jedno od većih priznanja za Mažića i njegove saradnike, u rangu sa utakmicom Superkupa Evrope, prošlog avgusta u norveškom Trondhajmu, između Reala i Sevilje.

Ove sezone Mažić je visoku klasu potvrdio na susretima Lige šampiona, bio je u najužoj konkurenciji za sudi finale u Kardufu, na kraju su se zvaničnci UEFA opredelili za Feliksa Briha, dok je Milorad morao da se zaodvolji statusom četvrtog arbitra.

Meč Nemačka - Čile na programu je u nedelju od 21 čas.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.