MaxBet TIP: Vikend zabava

Izvor: MVP.rs, 25.Feb.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Vikend zabava

Kako to obično biva, vikend nam uvek donosi veliki broj košarkaških mečeva, a "MaxBet" nam nudi veliki izbor igrača i utakmica.

Prethodnog dana nas je jedan poen delio od maksimalnog učinka, ali nismo imali sreće. Danas ćemo se ponovo potruditi da naši predlozi budu pravi, a posao nam je olakšan odličnom ponudom koju nudi "MaxBet". U ponudi ove kladionice nalazi se mečevi iz čak 18 košarkaških liga, a u popularnom specijalu se nalazi više od 70 igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Pročitajte naše današnje predloge:

NIKOLA VUČEVIĆ 17.5+ (kvota 1.85)

Iako ga očekuje duel sa jednom od najboljih defanzivnih ekipa u Ligi, pogotovo kada je branjenje centarske pozicije u pitanju, večeras očekujemo da Nikola Vučević lagano prebaci granicu od 17 poena. Trejd Serža Ibake je odlično legao centru Orlanda, koji je sada ponovo prva i jedina napadačka opcija Medžika na visokim pozicijama.

DVEJN VEJD 19.5- (kvota 1.95)

Čikago Bulsi su prethodne noći nakon produžetka savladali Finiks Sanse, a uz Džimija Batlera, Dvejn Vejd je bio najzaslužniji za trijumf Bulsa. Iskusni košarkaš je meč završio sa 23 poena, ali večeras ga ipak čeka mnogo teži zadatak. Kako je u pitanju "back to back" utakmica, mišljenja smo da Vejd večeras neće postići 20 ili više poena.

ŠON KILPETRIK 12.5- (kvota 1.85)

Iako je sezonu počeo u sjajnom ritmu, Šon Kilpetrik je u prethodnom periodu izgubio minute i ulogu u redovima Bruklin Netsa. Iako se očekivalo da bi mu trejd Bojana Bogdanovića mogao pomoći da dođe do nešto veće uloge i minutaže, čini se da to toga ipak neće doći. Večeras Netse očekuje duel sa Golden Stejt Voriorsima, pa sumnjamo da će za 15-20 minuta, koliko će verovatno provesti na terenu, bek Netsa uspeti da postigne 13 ili više poena.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Takođe, ako ste na tiketu ispunili uslov za bonus sada imate i nove pogodnosti. Od sada, uz bonus dobijate i poklon vaučer! Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.