MaxBet TIP: Nastavljamo seriju

Izvor: MVP.rs, 30.Nov.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Nastavljamo seriju

Ko nas je ispratio prethodnog dana dobro je zaradio.

Prethodni dan je sigurno bio najuspešniji od kada za vas prognoziramo koristeći vrhunsku ponudu kladionice "MaxBet". I do sada smo pogodili već nekoliko tiketa, ali je jučerašnji prvi na kom se nalazilo čak pet parova.

Ponedeljak je novi dan, mnogi su sigurno razočarani što posle vikenda moraju na posao, ali smo tu da vas usrećimo sa novim predlozima i, nadamo se, dobitnim tiketom.

REDŽI DŽEKSON >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 18.5 + (kvota 1.90)

Košarkaš Detroita je jedna od prvih opcija u napadu ekipe, a bez obzira na činjenicu da nije retko da podbaci na terenu odlučili smo se da ga za večeras igramo "više". Prethodne noći Pistonsi su poraženi od Bruklin Netsa, a Redži Džekson je postigao samo osam poena, uz šut iz igre 4/20.

Večeras je prilika da plejmejker Pistonsa popravi utisak, a za protivnika ima ne baš sjajnu defanzivnu ekipu Hjuston Roketsa. To je šansa za mladog košarkaša da uz isti broj uzetih šuteva lagano dođe preko granice.

GORAN DRAGIĆ 12.5 + (kvota 1.90)

Plejmejker Majamija nas je ispoštovao prethodni put kada se našao na tiketu, nadamo se da će tako biti i sada. Protivnik ekipe Majamija su Boston Seltiksi, a Goran Dragić će duel voditi protiv Ajzee Tomasa, pa je to prilika da protiv ne tako sjajnog defanzivca pređe zacrtanu granicu.

Iako ove sezone nije na svom prepoznatljivom nivou, verujemo da će plejmejker Hita upravo protiv Seltiksa da odigra možda i jednu od svojih boljih utakmica u sezoni.

DŽIMI BATLER 20.5 - (kvota 1.80)

Jedan od derbija naredne noći igra se u Čikagu, gde Bulsi dočekuju San Antonio Spurse. Biće to duel dveju ekipa sa najvišim ambicijama, a takođe i duel Džimija Batlera i Kavaija Lenarda, ponajboljih defanzivaca u Ligi. Baš zbog toga smo se i odlučili da Batlera protiv Spursa odigramo u "minus", jer se uzdamo u odbranu Spursa i njihovog najboljeg igrača.

Batler je na dosadašnjih 14 mečeva osam puta prešao zacrtanu granicu, ali ime protivnika i odbrana Lenarda su jedan od razloga zbog kojih mislimo da to neće biti slučaj naredne noći.

Ako vam naši predlozi nisu dovoljni posetite najbližu poslovnicu "MaxBet"-a ili otvorite nalog za online klađenje i izaberite ono što vam se dopada iz bogate ponude ove kladionice.

(foto: MVP.rs; Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.