Matiću stiže jaka konkurencija iz Italije?

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matiću stiže jaka konkurencija iz Italije?

Sve je izvesnije da će Antonio Konte na leto dovesti vezistu koji igra fantastično ove sezone u Seriji A.

Jedan od najboljih fudbalera Atalatne Frank Kesi, potvrio je da interesovanje Čelsija za njegove usluge nisu prazne priče.

"To samo dokazuje da moje igre nisu prošle neprimećeno. Ne želim da žurim, ni da da se zalećem, ali moram da priznam da mi je drago i da mi imponuje." rekao je Kesi.

Menadžer londonskih 'Plavaca' Antonio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Konte je želeo da ga dovede u svoj tabor u januaru, nije uspeo u toj nameri, ali italijanski i engleski mediji imaju informacije da će transfer btit realizovan na leto.

Njegov dolazak na 'Stamford Bridž' mogao bi da ugrozi status Nemanje Matića i reprezentativac Srbije će se verovatno sa ovim 20-godišnjim momkom iz Obale Slonovače boriti za mesto u timu naredne sezone.

Osim Čelsija, za Kesija je ozbiljno zagrizla i Roma.

📰 | Frank Kessie says he's flattered by Chelsea interest and lifts the lid on offers made for him: https://t.co/yFJAGUjoCD #CFC pic.twitter.com/7octU8eU2h

— Read Chelsea (@ReadChelseaFC) February 14, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.