Matićev brat igra za Makedoniju

Izvor: B92, 27.Dec.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matićev brat igra za Makedoniju

Fudbaler Brede i mlađi brat srpskog reprezentativca Nemanje Matića Uroš mogao bi uskoro da se nađe u dresu Makedonije.

Mlađi od braće Matić bio je gost Fudbalskog saveza Makedonije i razgovarao je sa prvim čovekom makedonskog fudbala Ilčom Georgioskim o mogućnosti da zaigra za reprezentaciju te zemlje.

Da bi Uroš Matić stekao pravo da igra za Makedoniju, potreban mu je samo makedonski pasoš, a na tome se trenutno radi.

Uroš je dobrodošao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u naš tim. U toku je postupak izdavanja dokumenata za pasoš, a potom neće biti nikakvih prepreka za Uroša Matića da debituje za našu selekciju”, istakao je Georgioski.

Georgioski je istakao da svi u Fudbalskom savezu Makedonije žele Matića u reprezentaciji.

Uroš se dobro pokazao u Bredi i mislim da može mnogo da nam pomogne. Upoznali smo skromnog momka, koji neguje prave vrednosti i to je jedan od razloga zbog kojeg želimo da on zaigra za reprezentaciju Makedonije”, naglasio je prvi čovek makedonskog fudbala.

Matić ima 24 godine, rođen je u Šapcu, a tokom karijere je igrao za Košice i drugi tim Benfike, a od ove godine je član Brede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brat Nemanje Matića postaje makedonski reprezentativac?

Izvor: Blic, 27.Dec.2014

Mlađi brat srpskog reprezentativca Nemanje Matića i fudbaler Brede Uroš Matić mogao bi uskoro da zaigra za selekciju Makedonije...Kako prenosi sajt "makedonijafudbal", Matić je u petak razgovarao sa predsednikom Fudbalskog saveza Makedonije (FFM) Ilčom Georgioskim o mogućnosti da zaigra za reprezentaciju...

Nastavak na Blic...

PROPUST FSS ILI DOBRA ODLUKA: Uroš Matić izabrao Makedoniju?

Izvor: HotSport.rs, 27.Dec.2014

Brat našeg reprezentativca Nemanje Matića, Uroš, odlučio je da igra za zemlju naših južnih suseda, pošto je izgubio strpljenje čekajući poziv iz Fudbalskog saveza Srbije.. . Poznato je da jedan od najboljih srpskih fudbalera Nemanja Matić ima dve godine mlađeg brata Uroša koji trenutno nastupa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.