Maskota bečke Austrije Super-Leo pijan kô letva

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskota bečke Austrije "Super-Leo" pijan kô letva

Na kraju su morali da reaguju i lekari

Navijači Austrije iz Beča minulog vikenda imali su nesvakidašnju priliku da maskotu svog tima "Super-Lea" vide toliko pijanog da je na kraju morala da mu se ukazuje medicinska pomoć.

Scena u kojoj ljubičasti lav "tetura" po terenu postala je hit na društvenim mrežama, ne samo u Austriji, a kako se kasnije ispostavilo, uzrok svemu tome je proslava 42-rođendana čoveka koji je angažovan za tu ulogu.

Najzanimljiviji predlog, svakako je onaj, u kome se zbog ovog slučaja, zahteva zabrana ulaska maskotama na stadion.

(FOTO: Sreenshot/Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV LAV? Pijani lav (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2015

Maskotama sportskih klubova glavni zadatak je da zabave publiku, ali “Super Leo” koji je maskota bečke Austrije čini se preozbiljno je shvatio ulogu.. . Istina, njemu nije bila namera da do suza nasmeje prisutnu publiku već se isključivo zbog dejstva alkohola teturao po terenu, toliko da mu je...

Nastavak na HotSport.rs...

Ima i toga " pijana maskota

Izvor: B92, 05.Maj.2015

Navijači bečke Austrije imali su priliku da maskotu svog tima "Super Lea" vide toliko pijanog da je na kraju morala da mu se ukazuje medicinska pomoć...Scena u kojoj ljubičasti "lav" tetura po terenu postala je hit na društvenim mrežama, ne samo u Austriji, a kako se kasnije ispostavilo, uzrok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.