Marselo pao kao da su ga upucali

Izvor: B92, 07.Apr.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marselo pao kao da su ga upucali"

Trener Volfsburga Diter Heking nazvao je Marsela glumcem posle sramnog pokušaja Brazilca Marsela da inscenira prekršaj.

Marselo je sredinom drugog poluvremena bio u duelu sa Arnoldom, pokušao je da ga 'ćušne' glavom kako bi inscenirao kontakt, a onda pao kao "pokošen".

"Marselo je glumac. To me nervira jer nikome nije potrebno", rekao je Heking.

Ni takav potez levog beka ’Kraljevskog kluba’ nije pomogao, pa je Volfsburg ostvario iznenađujući trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 2:0, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Ofanzivni vezista domaćih tom prilikom je zaradio žuti karton, ali je prava "zvezda" bio igrač Reala, za kojeg mnogi kažu da bi trebalo da postane naslednik Leonarda Dikaprija na dodeli Oskara.

"Voleo bih da imam tako lepu frizuru kao on", rekao je Arnold koji je istakao da ovakav trijumf nad Realom ostavlja bez daha.

Bivši selektor Engleske Glen Hodl nazvao je ovaj potez "sramnim", dok je nekadašnji kapiten Mančester Junajteda Roj Kin bio šokiran.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.