Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković morao da napusti reprezentacijske pripreme

BEOGRAD- Selektor Slavoljub Muslin baš nema sreće sa povredama igrača na startu svog mandata, sada je ostao i bez Lazara Markovića.

Krilni fudbaler Fenerbahčea se priključio ’Orlovima’ posle finala Kupa Turske, ali je u dogovoru sa selektorom napustio pripreme.

Fener je izgubio od Galatasaraja 1:0 golom Lukaša Podolskog, a Marković je na teren ušao u 68. minutu umesto Alpera Potuka. Nažalost za dvadesetak minuta u igri obnovio je povredu.

Iz tima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su se zbog povreda već povukli Nemanja Gudelj i Ljubomir Fejsa, dok su meč sa Kiprom zbog finala Kupa Izraela propustili Vladimir Stojković i Predrag Rajković.

Srbija naredni meč igra u Novom Sadu gdje 31. maja dočekuje Izrael, a 5. juna u Monte Karlu ’Orlovi’ igraju sa Rusijom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.